Erőtlenséget, motiválatlanságot érzel? Céljaid inkább távoli álmok, melyek megvalósulásáért keveset teszel? Úgy érzed, egy kis extra belső energiára van szükséged? Vagy csak simán megismernéd olyan emberek gondolkodásmódját, akik lelkében tűz lobog, és erős küldetéstudattal rendelkeznek?
Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Gyere el a Portfolio Sikerklub rendezvényre, ahol olyan emberek eredményeibe, örömeibe, gondolatvilágába nyerhetsz közvetlen betekintést, akiktől rengeteget tanulhatsz, miközben feltöltöd magad energiával. A rendezvényen megismerheted, hogy milyen hozzáállás, gondolkodásmód, meggyőződés és belső állapot jellemzi azokat az embereket, akik az élet valamely területén csúcsteljesítményt nyújtottak.

Mit jelent a siker?
Napjainkban ezt sokan a felhalmozott vagyonokban mérik. A siker, a siker iránti vágy azonban ennél jóval több: emberi létünk mozgatórúgója. Segít félelmeink, bizonytalanságaink legyőzésében, általa átlépjük saját korlátainkat és vele változtatjuk valósággá az álmainkat. Az emberek különbözőek, így a siker mindenkinek mást jelent - sőt, sokak számára az út maga fontosabb, mint a végállomás.

A Portfolio Sikerklub célja, hogy olyan embereket mutasson be, akik közösségük számára értéket teremtettek, megvalósították álmaikat vagy korlátaikra fittyet hányva olyat tettek, amelyről a többség azt gondolta, hogy lehetetlen. Hozzáállásuk, kitartásuk, akaraterejük, az eredményességükhöz hozzájáruló viselkedésmintáik pedig támpontot nyújthatnak mindenkinek a sikeres önmegvalósításhoz.

Jelentkezés a rendezvényre

Előadóink:
Portfolio Sikerklub - találd meg küldetésed!Balogh László - Dr. Lala- a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány művészeti vezetője, társaival 2000 óta több mint 100 000 beteg gyermeket gyógyított a bohócdoktori vizitek során. Küldetése és célja, hogy a súlyos beteg gyerekek önfeledt nevetése által testben és lélekben is megerősödjenek, hogy az előttük álló fájdalmas kezelést, egy picit jobban viseljék. Tudományos tény ugyanis, hogy a nevetés, az öröm, stimulálja az immunrendszert és így gyógyít is.

Portfolio Sikerklub - találd meg küldetésed!Ternován Zoltán - SM beteg, aki minden orvosi diagnózisra rácáfolt, vallja, hogy aktív életmóddal és pozitív életszemlélettel, minden akadály legyőzhető. Önsajnálat és kesergés helyett ma lazán körbetekeri az országot. Mottója szerint az életünkben vannak jelek, és ha figyelünk ezekre a jelekre, akár a sorsunkat is megváltoztathatjuk. Számára az SM egy jel volt, hiszen ennek köszönhetően lépett jelenlegi életútjára, amelyben ilyen kiemelt szerepet tölt be a sport.

Portfolio Sikerklub - találd meg küldetésed!Dr. Baji Balázs - aki úgy írta be magát az atlétika történelmébe, hogy elsőként nyert sztárfutókkal teletűzdelt mezőny futószámában világbajnoki érmet Magyarországnak. Az állatorvosként praktizáló magyar futó hatalmas bravúrt hajtott végre, hiszen 1987 óta nem volt magyar, aki 5000 méternél rövidebb számban döntőbe tudott kerülni vb-n.

Portfolio Sikerklub - találd meg küldetésed!Gloveye - magyar egyetemista csapat tudományos áttörése a láttássérültek olvasási élményének javításában. A GlovEye lényege, hogy a látássérültek bármilyen nyomtatott szöveget el tudjanak olvasni úgy, mintha az Braille-írásként lenne a papíron. GlovEye 4 fős csapata képviselte hazánkat a rangos Microsoft Imagine Cup innovációs versenyének nemzetközi döntőjén Seattle-ben.

Jelentkezés a rendezvényre

Időpont: 2017. Október 26. 17:30-19:30
Helyszín: Danubius Hotel Gellért, 1114 Budapest, Szent Gellért Tér 2.

Részvételi díj: 2000 Ft