Előfizetői tartalom

Startup-befektetővel működik együtt a Mol

Portfolio
Partnerségi szerződést kötött egymással az InnoEnergy és a Mol-csoport, a két cég együttműködésének fókuszában az energetikai célú fejlesztések támogatása áll. A megállapodás értelmében Mol bekapcsolódik a fenntartható energiagazdálkodást képviselő befektető szervezet által kiemelten kezelt területek, az oktatás, az innovatív projektek menedzselésébe és üzletfejlesztési szolgáltatások biztosításába, illetve olyan egyéb aktivitások megvalósításába, mint a kiemelkedő iparági események, illetve a fejlesztőkkel való együttműködések.

A startup közösséggel való kapcsolatfelvétel nélkülözhetetlen lépés az 2030-as stratégiánk céljának eléréséhez- emelte ki az együttműködési szerződés megkötése után Winkler Zsolt a MOL-csoport Open Innovation HUB vezetője.Az általunk felkarolt startupok hatalmas lehetőséghez jutnak annak köszönhetően, hogy közvetlen kapcsolatot építhetnek ki, illetve dolgozhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés