Előfizetői tartalom

SZÉP kártya: fontos változások jönnek?

Portfolio
A hazai szállodaipar képviselői szerint a szektor teljesítménye idén elérheti a válság előtti szintet - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének legfrissebb elemzéséből. A szövetség nagy jelentőséget tulajdonít a belföldi kereslet élénkülésében a SZÉP kártyának, ezért javaslatokat is megfogalmaz a döntéshozók felé. Ez nem az első javaslatcsomag, közben pedig a jövő évi adóváltozások körül is érkeznek az indítványok.

Így áll a szállodaipar Elkészítette legújabb helyzetelemzését a szállodaiparról a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. A 2007-2012-es időszakról megállapítják: összességében a szállodák szobafoglaltsága, átlag szobaára romlottak, miközben az üzemeltetési költségek az inflációnál nagyobb mértékben emelkedtek. A jövedelmezőség romlása kényszerhelyzetbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés