Előfizetői tartalom

Elszakadt a húr az OTP-nél! - Meddig eshet az árfolyam?

Portfolio
Úgy tűnik, megremegett az Otp részvényesek keze a Citi tegnapi eladási ajánlása után, és az elmúlt hetekben látott eszeveszett emelkedés nagyobb korrekcióba csapott át. Mivel már eddig is feszített és begyorsuló emelkedésnek tűnt a magyar bankrészvény árfolyam emelkedése, érdemes elővenni a grafikont, meddig is eshet a részvényár.

Borús heti kép?Érdemes a hetes bontású grafikonnal kezdeni, mivel az emelkedés a hétfő reggeli elemzésünkben is feltüntetett 261,8%-os Fibonacci kiterjesztési szint (9430 forint) környékén érte el csúcspontját a hét elején, majd onnan indult a forgalommal is megtámogatott kitárazás. Ráadásul az alakuló hetes gyertya egy úgynevezett 'outside weekly' gyertyát formál, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés