Az új esztendő hajnalán és a több mint 9 éve tartó tőzsdei bikapiac idején mindig izgatottak a befektetők, hogy vajon milyen részvényekbe, devizákba vagy egyéb tőzsdei termékekbe érdemes pénzt fektetni. Ha Téged is érdekel néhány jó ötlet, akkor a Portfolio Trader online webináriuma mindenképpen Neked szól.
Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Igazán sikeres évet tudhatnak maguk mögött azok a befektetők, akik 2017-ben hazai vagy külföldi részvényekbe fektettek. A magyar tőzsde virtuális parkettjén új sztárok születtek, és egyre többen igyekeznek felzárkózni. De nem lehet szó nélkül elmenni az amerikai technológiai óriások szárnyalása, illetve a kriptodevizák piacán kibontakozó szuperszónikus őrület mellett sem.
Hasonlóan érdekes színfoltja volt a tavalyi évnek, hogy szinte mindenki dollárerősödést várt, ehhez képest szinte egész évben gyengült a zöldhasú, valamint végre magára talált az olaj piac is, és nagy lendülettel hagyta maga mögött a 2017-es évet.

Jelentkezés az online webináriumra

De ez mind a múlt, és mint tudjuk, a tőzsde a jövőt árazza, így nekünk is felkészültnek kell lenni az új kihívásokra, árfolyammozgásokra. Éppen ebben segíthet a Portfolio Trader hagyományos év eleji piaci kitekintője, melyben profi tőzsdei kereskedőnk a technikai elemzés és a grafikonok segítségével nagyító alá veszi az izgalmasnak ígérkező sztorikat, ráadásul az online webináriumba bekapcsolódók kérdéseket is feltehetnek az előadónak.

Témáink:
  • Mi vár a magyar tőzsdére?
  • Ígéretes nemzetközi részvények, külföldi trendek
  • Mi várható a dollár piacán, hogy alakulhatnak a fontosabb devizakeresztek?
  • Folytatódhat-e a lendület az árupiacokon?

Jelentkezés az online webináriumra

Időpont: 2018. január 16. 17:30-19:00
Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A Portfolio Trader oktatásokon túlmenően A Sikeres Kereskedő című könyv is támogat, hogy 2018-ban elinduljál pénzügyi céljaid megvalósításának útján.