Előfizetői tartalom

Tévhitek a tőzsdézésben - Videó technikai elemzés

Portfolio
Sok kereskedő a tőzsdei siker kulcsát a jövő pontos előrejelzésében látja. Kiszolgálva igényeiket, könyveket, előadásokat szentelnek a jövőbeli árfolyammozgások prognosztizálásának, mi több, gyakorta felbukkannak önjelölt tőzsdei varázslók, akik mentornak becézve magukat azt ígérik, hogy segítségükkel megleled a tőzsdei Szent Grált.

A hamis ígéretekkel szemben az igazság az, hogy a jövőt a tőzsde világában pontosan nem láthatód, de nincs is erre szükséged ahhoz, hogy eredményes kereskedő legyél. Alábbi videónk összefoglalja a sikeres hozzáállás alapjait. A területet részletesen megismerheted az októberben induló, A Sikeres Kereskedő című tanfolyamunkon. Fontos megjegyzés a videóhoz! A tőzsdei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés