Előfizetői tartalom

Totálisan hülye, aki most Samsungot vesz?

Története legnagyobb drámája zajlik a Samsungnál, ami először csak egy egyszerű termékvisszahívásnak indult, majd egy komplett modell "lekukázásával" végződött. Először úgy tűnt, hogy a befeketőket nem igazán érdekli, hogy fel tudnak robbanni a Note 7 telefonok, a múlt héten még történelmi csúcsra emelkedett az árfolyam, de amikor kiderült, hogy nem csak felfüggesztik a robbanó Note 7 értékesítését, de leállítják a gyártását, meredeken esni kezdtek a részvények. Ez nem is csoda, hiszen a mobil üzletág hozza a profit nagy részét a Samsungnál, így kifejezetten rossz hír, hogy a karácsonyi szezonra húzóterméknek szánt csúcsmobil kikerül a kínálatból.

Mi folyik a Samsungnál?Szeptember elején érkeztek először hírek olyan esetekről, amikor Samsung Galaxy Note 7 okostelefonok kigyulladtak és felrobbantak a tulajdonosaik szeme láttára. A légitársaságok egyből betiltották a készülékek használatát a repülőkön és nem kellett sokáig várni rá, hogy a dél-koreai mobilgyártó története legnagyobb termékvisszahívását rendelje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés