A Sikeres Kereskedő egy átfogó kiadvány, mely a vételi és eladási pontok meghatározásának módjáról, stratégiaépítésről és a tőzsdepszichológiáról szól.
Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Sikeres Kereskedő az első magyar nyelvű tőzsdei könyv, mely a grafikonelemzést, a kereskedési stratégiákat a tőzsdepszichológiával ötvözi.

  • Több, méregdrága tőzsdetanfolyam anyaga egy könyvben
  • Tőzsdei tanulópénz helyett olvassál, és kerüld el a csapdákat
  • Alkosd meg saját stratégiádat! Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá, olvasd el a könyvet.


A Sikeres Kereskedő című könyv abban segít, hogy képes legyél kialakítani saját kereskedési módszered.
Utikalauz  tőzsdevándoroknak A könyv részletesen bemutatja a stratégia alkotóelemeit és kialakításának lépéseit. A stratégia a tőzsdei siker egyik fontos összetevője, mely önmagában keveset ér! Az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik, pedig a kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek és meggyőződések világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. A kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja.

Az olvasó megismeri a leggyakoribb kereskedési hibákat, és támpontot kap azok elkerüléséhez. A könyv feltárja, hogy mely tényezők befolyásolják gondolkodásunkat, tetteinket és döntéshozatali folyamatainkat a tőzsdei környezetben.

A könyv azokra a kihívásokra ad választ, melyek a kereskedők, befektetők többségének kihívásokat okoz, és egyben a helyes irányt is jelzi.

Megrendelem a könyvet

Információk:
  • 352 oldal
  • Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás, borítóval
  • ISBN: 978-615-00-0064-0
  • 7400 Ft


A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.