Előfizetői tartalom

Van egy diákmunka Magyarországon, ami 3000 forintos órabért fizet

Portfolio
Rendkívül kecsegtető, 3000 forintos órabérrel csábítottak diákokat a holnap, július 14-én pénteken kezdődő magyarországi vizes világbajnokságra "rendszergazda light" pozícióba. A 100-150 jelentkezőnek az Antenna Hungária egyik alvállalkozója tartott felkészítést, a fiatalok felét azonban elküldték, mielőtt munkába álltak volna. A diákmunka szövetkezetek is tele vannak az eseményen munkát kínáló hirdetésekkel, bár a rendezvényen 3000 önkéntes is dolgozik - írta a hvg.hu.

A diákszövezeteknél kereshető órabérek háromszorosával csalogatott diákoknak egyfajta "junior" informatikusi beosztásban kell majd dolgozniuk a 17. FINA Világbajnokságon. A munka keretében a világbajnokság résztvevőinek kiosztott számítástechnikai eszközöket kellett IT-támogatói munkakörben kezelni: kipróbálni, beleltározni és operációs rendszerekkel ellátni a rendezvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés