Előfizetői tartalom

Viccnek hittük, de egyre komolyabb - Trump valóra válthatja őrült tervét

Portfolio
Pár hónappal ezelőtt még nem sokan gondolták volna, most azonban már úgy fest, realitásként kell számolnunk azzal, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke "napelemes falat" húz fel országa mexikói határára. Az elnök egy iowai kampányeseményen először beszélt a nyilvánosság előtt ezirányú terveiről, azzal érvelve, hogy ezáltal a fal saját maga termelheti meg az építkezés költségeit. A kongresszus tagjai pártállástól függetlenül tartózkodással fogadták az ötletet, és bár a megtérülés az elvégzett számítások szerint elméletileg nem teljesen lehetetlen, azonban ésszerűsége erősen kérdéses.

Viccnek hittük, de egyre komolyabb: felépülhet Trump falaDonald Trump választási kampányának egyik gyakran ismételt ígérete volt, hogy egy közel 2000 mérföldes, több mint 3200 kilométeres falat emel a mexikói határra annak érdekében, hogy megakadályozza az Egyesült Államokba irányuló bevándorlást. Az elnök csütörtökön először beszélt arról a nyilvánosság előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés