Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor összeomlásra és 320-as euróra figyelmeztet!

Portfolio
Az elmúlt hetek, hónapok legfontosabb makrogazdasági változása az, hogy elkezdődtek a kamatemelések világszerte - írja Zsiday Viktor blogján. A másik fontos esemény, amire a befektetési szakember igyekszik felhívni a figyelmet, az a részvénypiacokon esetlegesen bekövetkező 10-30 százalékos összeomlás. Ennek az egyik fő kiváltó oka pont az lehet, hogy sokan nem vették figyelembe, vagy éppen komolyan a fentebb említett makrogazdasági változást és rosszkor, lemaradóként kezdtek vásárlásba.

A tőkepiaci véleményvezér igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy a jegybankárok gondolkodásában mintha változás állt volna be: egyre többen vélik úgy, hogy az extrém laza monetáris kondíciókat szigorítani kell, vagyis vissza kell fogni a pénznyomtatást, és emberileg értelmezhető szintre kell emelni a kamatokat. Sokan csak a Fed kamatemeléseit látják, de ennél fontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés