Előfizetői tartalom

Hirtelen fordulat a piacon

Portfolio
Meglehetősen pesszimistán indult a kereskedés a hét utolsó napján a BÉT-en, az utolsó 1 órában azonban fordulat következett be, és a BUX 0.1%-os pluszban, 7,379 ponton zárta a kereskedést, pedig mind az európai indexek jelentős veszteségeket mutatnak, mind pedig az amerikai barométerek csökkenéssel kezdték a napot. A forgalom ma már komolyabb volt, mint az elmúlt napokban, az adásvételek összes értéke csaknem 4.7 mrd Ft-ot tett ki, ami azonban még mindig elmarad mind a 3, mind pedig a 12 havi átlagtól.

A legnagyobb forgalmat ma a Matáv bonyolította, a távközlési cég részvényeinek az árfolyama 0.6%-kal süllyedt, így a papírok 835 Ft-on zárták a kereskedést, pedig nap közben 815 FT-ig estek le.A MOL a BUX-hoz hasonlóan szép fordulatot produkált, hiszen 4,455 Ft-ig esett, ahonnan csaknem 4,600 Ft-ig erősödött, így 0.4%-os pluszban zárta a kereskedést. Szintén növekedni tudott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés