Előfizetői tartalom

OTP rally a parketten

Portfolio
Meglódult a BUX, és megnövekedett a forgalom is azt követően, hogy ma megindult a gyorsjelentési szezon. A befektetők csaknem 8 mrd Ft értékben adtak-vettek részvényeket a BÉT-en, ami igazán örvendetes az elmúlt időszak alacsony forgalma után. A BUX 2%-kal 8,226 pontig emelkedett, elsősorban az OTP rally hatására.

A legnagyobb hazai bank értéke 4.3%-kal emelkedett a mai, igen jó gyorsjelentés után. A bank eredménye a legoptimistább elemzői várakozást is meghaladta, és további kedvező folyamatok várhatók a következő negyedévben is. Szintén jó napja volt a holnap jelentő MOL-nak, ami 2.2%-kal emelkedett, valamint a Richternek, mely 2%-kal növelte értékét. Az Egis 1.3%-kal ment feljebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés