Előfizetői tartalom

75 m Ft-ról indul Munkácsy Poros útja - Új árverési rekord várható?

Portfolio
Jövő hét kedden kerül kalapács alá a Mű-Terem Galéria aukcióján Munkácsy Mihály Poros út címet viselő festménye. A mű komoly esélyekkel pályázhat a decemberi árverési időszakban legdrágábban értékesített festmény pozíciójára. Mint ismeretes a hazai árverési rekordot tavasszal szintén egy Munkácsy-kép, a Baba látogatói állította fel 160 m Ft-tal.

Igen jelentős kínálat vonul fel a decemberi árveréseken, több galéria a szokásos profiljától eltérően kisebb nyitást is végrehajt, a Kieselbach Galéria például minden korábbinál nagyobb nemzetközi kínálatot fog felsorakoztatni a hazai közönség számára.Érdemes egy pillantást vetni az alábbi Munkácsy képre, melynek licitje minden bizonnyal a legnagyobb adrenalin szint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés