Előfizetői tartalom

APEH az adóhitel visszafizetéséről

Portfolio
A személyi jövedelemadóról szóló törvény 83/A. § (2) bekezdés a) pontja alapján a fennálló adóhitel visszafizetésével összefüggésben a legnagyobb kedvezményre azok a magánszemélyek jogosultak, akik a 2003-as évre nem vettek igénybe adóhitelt és a visszafizetési kötelezettségüket részben vagy egészben 2004. október 31-ig teljesítik - tette közzé az APEH.

Tekintettel arra, hogy október 31. munkaszüneti napra esik, a legnagyobb visszafizetési kedvezményre pályázók legkésőbb az október 31-ét követő első munkanapon, vagyis 2004. november 2-án éjfélig adhatják postára a visszafizetni kívánt összeget. A legmagasabb összegű kedvezmény nem illeti meg az adózót akkor, ha a befizetéskor az állami adóhatóságnál nyilvántartott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés