Előfizetői tartalom

HM-tender: eredményhirdetés ma

Portfolio
Mai napon kerül kihirdetésre a több éve húzódó, a magyar hadsereg gépjármű parkjának korszerűsítését szolgáló 10-15 éves közbeszerzési tender eredményét - írja a VG. Konkrét számok egyelőre nem ismertek, az azonban bizonyos, hogy még az előző kormányzat csökkentette - a specializált hadsereg koncepcióját követve - a vásárolni kívánt gépjárművek számát. Tőzsdei szempontból a legkritikusabb a Rába pozíciója, mely egyedüli olyan magyar gyártó aki már bizonyított termékekkel indult a pályázaton.

Tekintettel arra, hogy a HM a jelenlegi koncepció szerint keretszerződések irányába kíván elmozdulni, közel sem lehetünk biztosak benne, hogy profit előrejelzésekhez megfelelő minőségű, számszerű információ fog napvilágra kerülni a mai eredményhirdetésen. Kedvező tény ugyanakkor, hogy míg a Rába csupán 2004-es szállítási kezdettel számolt, a HM már 2003-ban is 4.5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés