Előfizetői tartalom

Skála: kiszorít a Callum

Portfolio
A Skála mai tájékoztatása szerint a Callum Vagyonkezelő Rt. 2003. március 27-én arról értesítette a Skála-Coop Kereskedelmi és Ipari Rt.-t, hogy a nyilvános vételi ajánlata eredményeképpen tulajdonába még nem került Skála-Coop Rt. részvényekre a tőkepiaci törvény alapján 2003. március 27-én gyakorolta vételi jogát. A vételár a nyilvános vételi ajánlattal megegyezően 1640 Ft.

A társaság igazgatósága továbbá tájékoztatta a befektetőket, hogy a vételi jog gyakorlásáról szóló közleményben meghatározott határidő leteltéig át nem adott részvényeket a Skála igazgatósága az átadási határidő leteltét követő első igazgatósági ülésén érvénytelenné nyilvánítja. A Callum a 2003. január 27-én kelt nyilvános vételi ajánlata eredményeképpen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés