Előfizetői tartalom

Többé nem az OTP a Morgan Stanley kedvence - célárfolyam, EPS prognózis csökkentés

Portfolio
2,600 forintra csökkentette az OTP célárfolyamát a Morgan Stanley mára datált elemzésében. A patinás befektetési bank annak ellenére fenntartotta felülsúlyozási javaslatát, hogy az OTP már nem számít kedvenc papírjuknak. A korábbi célárfolyam 2,804 forint volt. A Morgan Stanley új kedvence a régióban a Komercni Banka.

A Morgan Stanley elemzésében a kamatemelésekre, a lakáshiteltámogatások átalakulására és a DSK akvizícióra reagál. A befektetési bank 2003-as EPS prognózisát 3, a 2004-eset 7%-kal csökkentette. A DSK akvizícióról az elemzés megjegyzi, hogy bár hosszú távon értékteremtő tényező a bank számára, a következő pár évben nyomás alatt tarthatja az EPS-t és a ROAE-t.A célárfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés