Előfizetői tartalom

A piaci igényekre reagálva - arany, olaj, összetett opciók és technikai alapú kereskedés elsőként Magyarországon

Portfolio
2001 óta, a külföldi részvénykereskedelem dinamikusan növekszik hazánkban. A Buda-Cash elsők között lépett szolgáltatásaival ezen piaci szegmensre, s mint az Szitás Attila kereskedelmi igazgatóval és Pálinszki Iván nemzetközi üzletág igazgatóval folytatott beszélgetésünkből kiderül, a társaság elsőként kíván megjelenni nagy likviditással rendelkező árutőzsdei termékek kereskedelmével a hazai piacon. A Buda-Cash fejlesztési tervei között előkelő helyett foglal el a technikai alapú portfólió kereskedés bevezetése külföldi részvényekre. Az új szolgáltatások révén a társaság bízik benne, hogy a magánbefektetők külföldi forgalmában meg tudja őrizni a vezető szerepét hosszabb távon is.

Technikai alapú kereskedés és vagyonkezelés. Portfolio.hu: A külföldi részvénykereskedelem megindításakor, 2001 őszén megfogalmazott várakozásokból mik teljesültek az elmúlt közel két évben? Pálinszki Iván: Várakozások megfogalmazása helyett inkább egy felmérést készítettünk az új szolgáltatások bevezetése előtt. A BÉT-en aktív Buda-Cash ügyfelekre kiterjedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés