Előfizetői tartalom

Itt a Concorde Alapkezelő közleménye!

Portfolio
Látva a Buda-Cash, a Hungária Értékpapír és a Quaestor Befektetési Zrt. körül kialakult helyzetet, több hazai pénzügyi szolgáltatócég is fontos levelet hozott nyilvánosságra kedden. A Concorde Értékpapír Zrt. és az Equilor Zrt. után a Concorde Alapkezelő is rendkívüli tájékoztatást tett, ebben hangsúlyozza: továbbra is az eddig megismert módon végzik a munkájukat, maradéktalanul betartva a jogszabályokat. Ezt is változatlan formában közöljük.

"Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk! Tisztelt Érdeklődő! Tekintettel az elmúlt napokban napvilágot látott rendkívüli pénz- és tőkepiaci hírekre döntöttünk az alábbi nyilatkozat mellett: Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Concorde ALAPKEZELŐ Zrt., befektetésijegy-tulajdonosainak megnyugtatása érdekében, a mai napon rendkívüli nyilatkozatot kért az általa kezelt befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés