Előfizetői tartalom

Nyugtat az ÁKK, nem fogy el az új szuperállampapír!

Portfolio
Tarol a Magyar Állampapír Plusz, vagyis a tegnaptól megvásárolható új "szuperállampapír", tegnap délig a meghirdetett 100 milliárdos keret 20 százalékát lejegyezték. De a kibocsátóhoz hetente beérkező vételi igények automatikusan teljesülnek, függetlenül az előzetesen meghirdetett mennyiségtől - tájékoztatott az Állampapír.hu hivatalos Facebook oldalán mai cikkünkre reagálva.

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nagy népszerűségnek örvend az új lakossági állampapír, a Magyar Állampapír Plusz, amely tegnap óta jegyezhető. Mint beszámoltunk róla, Varga Mihály elmondása szerint bár csak tegnap reggel óta jegyezhető az új MÁP+ konstrukció, de tegnap délig már 20 milliárd forintot vettek belőle a befektetők, ami azt jelenti, hogy a meghirdetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés