Előfizetői tartalom

A magyar ingatlanőrületnek meg sem kottyant a júniusi para

Portfolio
A június nemcsak a nemzetközi piacokon okozott heves mozgásokat, hanem a hazai alapkezelői piacon is, a kezelt vagyon májushoz képest 1,49%-kal, 5632 milliárd forintra esett vissza, melyben a nettó értékesítés gyenge számai játszották a főszerepet, múlt hónapban ugyanis több mint 84 milliárd forintot vontak ki a befektetők a hazai alapokból. A legnépszerűbb kategória ismét az ingatlanalap lett, ide érkezett a legtöbb pénz, de a legjobban azok jártak júniusban, akik árupiaci alapokba fektettek, ezek ugyanis egy hónap alatt 5% feletti hozamot produkáltak.

Visszaesett a kezelt vagyon júniusbanÚgy tűnik, itthon is meglett a hatása a Brexitről szóló népszavazásnak és az azt követő heves piaci mozgásoknak. Júniusban a hazai befektetési alapokban kezelt vagyon 1,49%-kal, 5632 milliárd forintra esett vissza májushoz képest, vagyoncsökkenésre egyébként február óta nem volt példa.A júniusi visszaesést leginkább az erősen megcsappanó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés