Előfizetői tartalom

Aegon: ez okozhatja a következő válságot

Portfolio
Tíz év telt el a 2008-as pénzügyi válság óta, és a piacon már most számos kockázat mutat egy következő válság kirobbanása felé. Ettől függetlenül a következő 2 éves időtávban egy újabb válság kirobbanására még kisebb az esély - mondták el az Aegon portfóliómenedzserei és részvényelemzői a társaság éves bankközi konferenciáján. A magyar monetáris politikával kapcsolatban elhangzott, hogy egyelőre nincs láthatáron a szigorítás, az EU-s pénzek késése pedig komoly kihívás elé állítja az államadósság-finanszírozást.

Az Aegon szekértői a befektetési lehetőségekről és piaci kilátásokról szóló panelbeszélgetésben az alábbiakra tértek ki: Az előző válság 10 éves évfordulója kapcsán elmondták, most is sok olyan kockázat van a piacon, ami újabb válságot okozhat, de a következő 1-2 évben még kitarthat az így már valaha volt leghosszabbá váló üzleti ciklus. Amerikában és Kínában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés