Előfizetői tartalom

Hamarosan eltűnik a ma ismert világ: az emberiség már szuperelméket fejleszt

Már nem kérdés, hogy a mesterséges intelligencia - az internethez hasonlóan - teljesen megváltoztatja majd az emberiség életét. Az orvosi gépek gyorsan és hatékonyan gyógyítanak majd, az önvezető autók rengeteg időt megspórolnak az embereknek, a gazdaság összességében pedig sokkal hatékonyabban fog működni. Azok a cégek, amelyek élére állnak a változásnak, meg persze a befektetőik, rendesen megszedhetik magukat a fejlődésen. Johannes Jacobival, az Allianz Global Investors európai alelnökével és technológiai alapokkal foglalkozó termékspecialistájával beszélgettünk arról, hogy változtatja majd meg a világot a mesterséges intelligencia, vagyis az AI.

Évtizedek óta álmodozik az ember arról, hogy a robotok majd egyszer megkönnyítik az életüket azzal, hogy átveszik a háztartást és a fizikai munkát tőlük. Mikor válik ez valósággá? Mikorra várható, hogy a mindennapjaink részévé válik a mesterséges intelligencia? A mesterséges intelligenciát, mint jelenséget már nem a jövőben kell keresni, hiszen már most is számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés