Előfizetői tartalom

Hurrá, vége a kamatok nélküli világnak! - Vagy inkább sírás lesz belőle?

Hétfőn régóta nem látott rossz hangulat és pánikszerű eladási hullám söpört végig a világ részvénypiacain, részben a kötvénypiaci hozamemelkedéssel kapcsolatos aggodalmak miatt. Az, hogy végre vége szakadhat a kamatok nélküli világnak, sokaknak jó hír lehet, így szép lassan már a bankbetétekkel vagy pénzpiaci alapokkal is lehet keresni valamennyit. A kötvénypiaci hozamemelkedéssel viszont éppen azok nem járnak olyan jól, akik kötvényalapokba fektetnek, ez esetben ugyanis a hozamemelkedés átmenetileg a kötvényalapok aranykorának végét hozza magával.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2018 A kötvénypiaci hozamokról, a részvénypiacok jövőjéről és a befektetési alapok előtt álló kihívásokról is szó lesz a Portfolio március 20-ai Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Emelkednek a hozamok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés