Előfizetői tartalom

Ingatlanba fektetnél, de nem akarsz milliókat rászánni?

Portfolio
Egy jól megválasztott ingatlan kiváló befektetés lehet akkor, amikor a bankbetéteken szinte semmit sem lehet keresni, mivel bérbeadással jóval magasabb hozamra is szert tehetünk. Problémát okozhat viszont az, hogy jelentős összegeket kell megmozgatnunk és körültekintően kell eljárnunk, ha lakásvásárlásra adjuk a fejünket. Jó hír azonban, hogy nem kell milliókat rászánnunk a lakásvásárlásra, egy ingatlanalapba való befektetéssel is profitálhatunk az ingatlanpiacból.

Az ingatlanalapokat az alábbi csoportok szerint különbözteti meg a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ): A közvetlen ingatlanalapok az ingatlanok bérbeadásából, vagy hosszabb távon értékesítéséből tesznek szert nyereségre. A közvetett ingatlanalapok más alapokat vásárolnak, vagy értékpapír piaci eszközökön keresztül vesznek ingatlanokat. Az alábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés