Előfizetői tartalom

JP Morgan: jövőre jöhet a rettegett recesszió

Portfolio
Előfordulhat, hogy 2020-ban már recesszióba fordul a világ, kezdve az Egyesült Államokkal Juscsák György, a JP Morgan Asset Management igazgatója szerint. A szakember a Portfolio Investment, Wealth and Savings konferenciáján elmondta, hogy Kína hamarosan a világ legnagyobb gazdasága lehet, a következő 10-15 évben pedig a feltörekvő piacokon lehet majd elérni a legjobb hozamokat.

Juscsák György, a JP Morgan Asset Management igazgatója a pénzintézet gazdasági előrejelzéseit osztotta meg azzal kapcsolatosan, hogy megtörténhet-e a tavaly év végi piaci visszaesés, lesz-e recesszió és hogy van-e buborék a piacokon. A jegybanki lazítás közben nyomtatott pénz a tőkepiacokba és a kötvénypiacokba került, ez a világ lakosságának jelentős részét nem érintette....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés