Előfizetői tartalom

Komoly versenytársat kaptak a magyar abszolút hozamú alapok

Portfolio
Újabb csúcsra, 6273 milliárd forintra emelkedett áprilisban a befektetési alapokban kezelt vagyon, amely a pozitív értékesítés mellett legalább olyan mértékben a múlt havi jó hozamoknak is köszönhető. Miközben az ingatlanalapok tartják magukat az első helyen a kezelt vagyont tekintve, az abszolút hozamú alapok veszélyesen magukra húzták a vegyes alapokat, miután az elmúlt hónapokban csak tőkekiáramlás jellemezte az eddig igen népszerű kategóriát.

Új csúcson a befektetési alapok vagyonaA BAMOSZ legfrissebb, áprilisra vonatkozó statisztikái szerint a hazai befektetési alapokban kezelt vagyon új csúcsra, közel 6273 milliárd forintra nőtt.A közel 34 milliárd forintot kitevő nettó értékesítési számok mellett 38 milliárddal a befektetéseken elért hozamok is megdobták a kezelt vagyont, amely így márciushoz képest összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés