Előfizetői tartalom

Milliárdokat spórolnak a befektetők a legújabb trenddel

Portfolio
Soha ilyen olcsón nem lehetett még Amerikában befektetési alapot venni, mint 2017-ben. Az alapok vagyonarányos költségterhelése tavaly 0,52%-ra csökkent a 2016-os 0,56%-ról, ami 8%-os díjcsökkenést jelent. A Morningstar legfrissebb tanulmánya szerint ilyen arányú díjcsökkenés eddig még nem volt, ezzel egy év alatt 4 milliárd dollárt spóroltak a befektetők.

Soha ilyen olcsón nem lehetett még befektetni, mint 2017-ben. Legalábbis, ami az amerikai befektetési alapokat illeti. A Morningstar legfrissebb felmérése szerint a vagyonarányos befektetési költségek tavaly 0,52%-ot tettek ki az amerikai befektetési alapok és ETF-ek esetében a 2016-os 0,56%-ról, ami 8%-os díjcsökkenést jelent. A tanulmány szerint ilyen nagy éves visszaesést a díjakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés