Előfizetői tartalom

Pánik, eszement mozgások - Megkérdeztük a nagyokat, mibe érdemes most fektetni

Az argentin tőzsde egy nap alatt a világ valaha volt második legnagyobb tőzsdei esését produkálta, az USA és Kína folytatja a cicaharcot, a kötvényhozamok sokak szerint már eszement szinteken járnak, egyáltalán nem könnyű tehát eldönteni, hogy mibe érdemes ilyen környezetben a pénzünket tartani. Megkérdeztük a magyar piac legnagyobb abszolút hozamú alapjait kezelő portfóliómenedzsereit, ők hogyan látják a mostani piaci történéseket, milyen fontosabb piacmozgató eseményeket várnak és mik azok a befektetési sztorik, amik közép-hosszabb távon kifizetődőek lehetnek.

Loncsák András, Aegon AlapkezelőAz Aegon részvényalapjaiban nem volt argentin kitettség, az ottani történések egyelőre izolált eseményeknek tűnnek, de összességében a kockázatvállalási kedvre nincs jó hatással, ahogyan a hongkongi tüntetéssorozatok sem. Ezeken túl nagyobb kockázatnak tűnik még az USA és Kína között folyó kereskedelmi háború, de ezt többnyire beárazták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés