Előfizetői tartalom

Pimco: nyakunkon a recesszió, hosszú lesz

Portfolio
Kései szakaszában van a globális gazdaság növekedése, most még nem látni vörös riasztásokat, de egy-két éven belül jöhet a recesszió. Nem kell viszont komoly gazdasági visszaesés, hogy a részvénypiacokon komoly volatilitás álljon be, éppen ezért a Pimco folyamatosan csökkenti a kockázati kitettségét. Andrew Bosomworth, a befektetési alapkezelő európai befektetési igazgatója egy mai sajtótájékoztatón azt is elárulta, hogy van magyar állampapír kitettsége az alapkezelőnek, viszont ez egy diverzifikált portfólió része.

Ocsenás Zoltán, az Allianz Global Investors régiós üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Pimco elindítja szolgáltatásait Magyarországon, elsősorban intézményi ügyfelek és privátbanki ügyfelek számára. A következő tíz év nagyon más lesz, mint az előző tíz év, nem lesz elég csak követni a piacot a jó hozamokért. Andrew Bosomworth, a Pimco németországi vagyonkezelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés