Előfizetői tartalom

Rosszul jártál, ha a szuperállampapírra vártál - Többet is kereshettél ingatlannal

Nem biztos, hogy jó döntés volt ingatlanalapba való befektetés helyett a szuperállampapírra várni: az első fél évben több alap is 4-5% körüli hozamot hozott befektetőinek, sőt, akadt olyan alap is, amely 10% felett teljesített. A friss adatok szerint továbbra is az Erste Ingatlan alapja a legnagyobb vagyont kezelő magyar alap 526 milliárd forinttal, a legjobb hozamot az év első felében pedig az MKB-Pannónia alapok alapja konstrukciója érte el.

Öngondoskodás 2019 A befektetési alapokról és a megtakarítási piaci változásokról is szó lesz a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Az éves összefoglalóink közül eddig az alábbiak jelentek meg:Kapcsolódó cikkünk2019.07.03Ujjonghatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés