Előfizetői tartalom

Szép csendben előretörnek a hazai ingatlanbefektetések

Portfolio
A gyengébb augusztusi adatok után szeptemberben szerény, de már pozitív vagyonnövekedést könyvelhettek el a hazai befektetési alapok. A legtöbb pénz múlt hónapban az ingatlan- és kötvényalapokba áramlott, a legrosszabb hónapként pedig a pénzpiaci alapok élték meg a szeptembert. A legjobb havi hozamot a zártkörű alapok hozták, az ingatlanalapok teljes vagyonon belüli részaránya pedig már meghaladta a 12%-ot.

Portfolio Öngondoskodás 2016 A hazai alapkezelők vezetői is ott lesznek a jövő heti Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Az augusztusi visszaesést követően szeptemberben ismét nőtt a hazai befektetési alapokban kezelt vagyon. A BAMOSZ legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés