Előfizetői tartalom

Vigyázz! Rejtélyes ingatlanosok vadásznak a pénzedre

Portfolio
9,5%-os garantált hozammal csábítja a vagyonosabb befektetőket egy rejtélyes, csehországi székhelyű vállalat, amely állítólag ingatlanokkal foglalkozik, de ezen túl szinte semmit nem árulnak el magukról. Egy kis kutatás után rájöhetünk, hogy a Global Property Capital kommunikációja nem véletlen inkonzisztens és rejtélyes, hiszen egy Magyarországon jelentős bírsággal és előzetes letartóztatással sújtott üzleti kör állhat a cég mögött és az MNB is vizsgálja a tevékenységét. Megnéztük, miért érdemes a magát hol GP Capitalnek, hol Investment GP-nek hívó céggel vigyázni.

Garantált 9,5%A Global Property Capital SE (GP Capital vagy Investment GP, ahogy magukra hivatkoznak) egy állítólagos nemzetközi részvénytársaság, amely elmondásuk szerint több szerzői jogi oltalom alatt álló, sajátos ingatlanbefektetési tevékenységet is végez, ehhez pedig az interneten toboroznak befektetőket. Weboldalukon sem a cégről, sem a befektetés egzakt formájáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés