Előfizetői tartalom

Hamarosan hitelkártya és hűségkártya nélkül kereshetünk pénzt a vásárlással

Portfolio
Megvan a második magyar cég is, amely az EU-s PSD2-es szabályozáshoz kapcsolódó számlainformációs-szolgáltatói engedélyt kapott az MNB-től. A friss jogosítvánnyal rendelkező Appspect egy sajátos pénzvisszatérítéses rendszert tervez indítani, amely bankkártyahasználat után fizet, viszont nem szükséges hozzá külön kártyát kiváltani, hanem az egyébként használt banki szolgáltatásinkra épül. A RECASH néven futó szolgáltatás még csak el sem indult itthon, már sikerült az MNB-s engedély útleveleztetése az Egyesült Királyságban - árulta el nekünk az Appspect vezérigazgatója, Zádor Péter.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 PSD2-es Open Banking workshopot tartunk a jövő keddi Financial IT and Disruptive Technologies konferencián. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Magyar engedély, nemzetközi ambíciókAz Aggreg8 számlaaggregátor után megvan a második olyan cég is, amely az EU-s...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés