Előfizetői tartalom

Jön az év befektetői klubja! Terítéken a részvénypiacok

Portfolio
Amerikai kamatemelés, kereskedelmi háború, olasz válság, feltörekvő piacok sérülékenysége, Donald Trump, vállalati gyorsjelentések. Csak néhány tényező, amelyek miatt mostanában nem unatkoznak a részvénypiaci befektetők. De mi lesz ezeknek a kifutása rövid és közép távon? Erre adjuk meg a választ a legújabb befektetői klub eseményünkön, valamint arra, hogy egy ilyen környezetben hogyan szerepelhetnek a hazai tőzsdei papírok. Aki magánbefektetőként aktívan kereskedik a nemzetközi és hazai tőzsdéken, annak itt a helye. Szokásunkhoz híven az előadások és panelbeszélgetés után lehetőség lesz kérdéseket feltenni a szakértőknek.

Előadások: Nemzetközi részvénypiaci kitekintés - Holecz Noémi, vezető elemző, Equilor Befektetési Zrt. Hazai részvénypiaci kitekintő - Elek Péter, befektetési igazgató, Dialóg Befektetési Alapkezelő Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, melynek résztvevői: Elek Péter, befektetési igazgató, Dialóg Befektetési Alapkezelő Holecz Noémi, vezető elemző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés