Előfizetői tartalom

Készülnek a legrosszabbra? Készpénzbe menekülnek a londoni profik

Beke Károly, London
Jelenleg szinte minden eszközosztály fair értéke felett forog, nagyon nehéz jó vételi lehetőségeket találni - hangzott el a Fidelity International keddi sajtónapján Londonban. Így fordulhat elő az az extrém helyzet, hogy a cég szakemberei alulsúlyozzák a részvényeket és a kötvényeket is, a készpénzt viszont felülsúlyozzák. A cég szakemberei elmondták véleményüket a Brexitről, Kínáról és a kereskedelmi háborúról is, jelenleg ezeket tartja szinte mindenki a legnagyobb kockázatoknak.

Az elmúlt években jó stratégia volt a piacon, ha valaki megvette a részvényeket, hátradőlt és várt - mondta a Fidelity International keddi sajtónapján tartott előadásában James Bateman Londonban. A cég multi asset alapokért felelős befektetési igazgatója szerint azonban most szinte biztos, hogy nehezebb időszak jön, ugyanis szinte minden eszközosztály a fair értéke felett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés