Előfizetői tartalom

6+1 kiállítás, amit nem érdemes kihagyni

Portfolio
Közeleg az év vége és vele az ünnepek miatti hajtás és izgalom. Ahhoz, hogy lelassuljunk egy kicsit és méltóképpen búcsúztassuk a 2017-es évet, még az ünnepek előtt vagy a két ünnep között látogassunk el egy-egy kiállításra, amely garantált feltöltődést és kikapcsolódást biztosít. A műtárgy.com összeállításában 5 hazai és 1 külföldi tárlatot ajánl megtekintésre.

Keretek között - a hatvanas évek művészete Magyarországon (1958-1968)A Magyar Nemzeti Galéria kiállítása mintegy 350 műalkotáson (plakátok, festmények, szobrok, grafikák és iparművészeti alkotások) keresztül két történelmi esemény közötti időszak művészetéről nyújt átfogó képet, az 1956-os forradalom utáni konszolidáció éveitől az 1968-as prágai tavaszig. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés