Előfizetői tartalom

Bevezetés a kortárs művészetbe - októberben előadássorozat indul gyűjtőknek

Portfolio
A kortárs művészet történetét sokan autodidakta módon ismerik meg, hiszen az művészeti egyetemeken vagy nem szerepel a tanrendben, vagy nem jut rá kellő idő. Még a legtapasztaltabb gyűjtőknek is sokszor homályos folt egy-egy XX. század végi korszak vagy művészeti irányzat. Ennek a hiánynak a betöltésére vállalkozik a műtárgy.com idén októberi előadássorozata, melyen Petrányi Zsolt, a Magyar Nemzeti Galéria Jelenkori Gyűjteményének főosztályvezetője vezet be minden érdeklődőt az elmúlt 70 éve magyar művészetének titkaiba.

A három előadásból álló sorozat október első három hétfőjén, 1-én, 8-án és 15-én a KUBIK coworking irodában fog zajlani. Az előadások során mindenki betekintést nyerhet a jelen és a közelmúlt képzőművészeti folyamataiba. Ez már csak azért is fontos és izgalmas, mert a kortárs művészet sokszor egy zárt, nehezen érthető világnak tűnhet, de értő tolmácsolással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés