Előfizetői tartalom

Csíksomlyói Passió - egy előadás születése

Portfolio
Mindig érdekes megismerni egy művészi produkció hátterében húzódó történéseket, a művészek gondolatait, érzéseit. Különösen izgalmas lehet ez egy olyan előadás esetén, amelyben számos különböző területről érkezett alkotó együttes munkája valósult meg. A 2018. augusztus 18-án Csíksomlyóban bemutatott Csíksomlyói Passió egy ilyen, grandiózus vállalkozás volt.

Csíksomlyói Passió. Egy előadás zarándokútjaA Csíksomlyói Passió a Nemzeti Színház és a Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója, a rendező Vidnyánszky Attila, a koreográfus Zsuráfszky Zoltán. A nagyszabású, székelyföldi ünnepi bemutatót a helyszínen 25 ezren, a televízió képernyője előtt pedig további 120 ezren kísérték figyelemmel. Az MMA Kiadó gondozásában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés