Előfizetői tartalom

Hogyan válasszunk műalkotást otthonunkba?

Portfolio
Sokan dekoratív céllal vásárolnak műalkotást. Ennek több oka is lehet, például szeretnék saját környezetüket szebbé és egyedivé tenni, vagy egyszerűen szeretnének gyönyörködni abban a műalkotásban, amely megérintette őket. Megtalálni egy műalkotás ideális helyét az enteriőrben nem könnyű, hiszen figyelembe kell vennünk a már uralkodó stílust és a tér sajátos adottságait. Tara Bernard szerint üres falakat még a leggyönyörűbb bútorokkal sem ellensúlyozhatjuk, azok minden esetben a befejezetlenség érzését keltik. De hogyan fogjunk neki a változtatásnak? És milyen elveket követ egy sikeres lakberendező, amikor kifejezetten műtárgyat kell elhelyeznie? Ebben a bejegyzésben ezekre a kérdésekre kerestük a választ, egy csokorba szedtük azokat a vezérelveket, amelyek mentén Önnek is érdemes elindulnia. A siker garantált, csak válassza ki az adott alkotást és tegyen egy alapos szemlét otthonában!

1. Bízzon saját ízlésében!Akkor vagyunk boldogok, ha olyan dolgok vesznek körül bennünket, amelyekben visszaköszön önmagunk. Így van ez otthonunkkal is: ahelyett, hogy a legújabb trendek után szaladnánk, higgyünk megérzéseinkben, mert csak azon nem fog az idő vasfoga, amibe első pillantásra beleszerettünk.Photo: Michael Moran2. Kombináljon!A műtárgynak nem kell feltétlen "illenie“...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés