Előfizetői tartalom

Kincses mindennapok - Műtárgyak lakásenteriőrökben

Portfolio
Minden személyes tér berendezése tükrözi a benne lakók személyiségét és ízlésvilágát. Egy enteriőr kialakításakor éppen ezért leginkább az egyediség kifejezésére törekszünk, amelyet megkülönböztető stíluseszközök használatával érhetünk el. Ebben műtárgyak is segítségünkre lehetnek, amelyeket ötletesen installálva igazán kivételes enteriőröket alkothatunk.

Falra fel!Egy festmény bemutatása otthoni környezetben sem jelent túl nagy kihívást. Néhány rutinos mozdulattal, kalapács és szögek segítségével bárki pillanatok alatt megalkothatja saját, otthoni kiállítását. A sokszorosító eljárásoknak köszönhetően a festmények már nem csak vászon felületre, hanem bármilyen más hordozóra is kerülhetnek, így más típusú műtárgyakat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés