Előfizetői tartalom

Visszafogott nemzetközi aukciós eredmények, nagy változás a Sotheby’s-nél

Portfolio
A napokban lezajlott a két legnagyobb aukciósház, a Christie's és a Sotheby's londoni modern és impresszionista árverése. Az eredmények nem a legfényesebbek, ami nem is csoda, hiszen amint azt a The Art Newspaper is megjegyzi, a Velencei Biennále és az Art Basel, valamint a New York-i aukciók után mindig nehezebb feltölteni a szokásos nyári aukciókat.

A Sotheby's összesen 25 tételből álló árveréssel készült, azonban ezek között olyan nagy nevek is felbukkantak, amelyek dobni tudtak az összbevételen is. Az aukciósház környékén viszont kétségkívül nem az aukciós eredmény a legnagyobb újdonság mostanság. Először azonban lássuk a számokat! (Az összegek a becsértékek kivételével tartalmazzák a jutalékot is.)Claude...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés