Előfizetői tartalom

45 milliós bírságot kapott egy agresszív magyar értékesítő

Portfolio
Az MNB 45 millió forint bírsággal sújtotta a budapesti Excellent Partnership Hungary Kft.-t bejelentés nélkül folytatott függő ügynöki tevékenység miatt. A jegybank nyilvántartásában nem szereplő társaság határon átnyúló befektetéseket közvetített - többször agresszív értékesítéssel - magyar ügyfelek részére - írja az MNB közleményben.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) azt vizsgálta, hogy - az eljárás során kényszertörlés alá került - Excellent Partnership Hungary Kft. folytatott-e bejelentés hiányában függő ügynöki tevékenységet. Az MNB az Excellent Partnership Hungary Kft.-vel már az eljárás közben ideiglenes intézkedést rendelt el, az ezt lezáró döntéshozatalig azonnali hatállyal megtiltotta, hogy a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés