Előfizetői tartalom

Évi 150 ezer forintot ad neked is ajándékba az állam, egy feltétellel

Egy komolyabb betegség kikúrálása akár több százezer forintos, sőt akár milliós kiadást is jelenthet, ennek fedezésében viszont az állam is segít 20%-os adójóváírással, akár évente 150 ezer forinttal, ha egy egészségpénztár segítségével, még előzetesen felkészülünk a problémára. Bár ezt a terméktípust sokan kritizálják, amiért drága és viszonylag alacsony hozampotenciállal működik, az állami támogatást nem érdemes a kasszában hagyni.

Portfolio Private Health Forum 2017 Erről is szó lesz a Portfolio Private Health Forum 2017 konferencián. Még nem késő regisztrálni. Információ és jelentkezés Mi az az egészségpénztár?Az önkéntes egészségpénztárak a nyugdíjpénztárakhoz hasonló, rendszeres megtakarítási formát jelentenek, ahol ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés