Előfizetői tartalom

Mibe fektessek, ha csak havi 10 ezer forintot tudok félrerakni?

Ha havonta van fölösleges 10 ezer forintunk, nem érdemes ezt a bankszámlán gyűjtögetni, hiszen számos olyan termék van Magyarországon, amely hozammal bővíti a megtakarításunkat, így pár év alatt akár milliós összeget is felhalmozhatunk. Számos olyan termék van, amely garantált hozamot és állami támogatást is nyújt, megnéztük, melyek ezek.

Lakás-takarékpénztárHa lakásra szeretnél elkezdeni gyűjteni, továbbra is a lakástakarék lehet a legjobb megoldás, amit már akár havi 5 ezer forintos összegtől is elindíthatunk. Ez a terméktípus 0,1-3%-os betéti kamatot fizet, 30%-os, befizetés arányos állami támogatást is kapunk rá, 72 000 forintos felső határig.Mivel a hozam gyakorlatilag garantált és OBA-védett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés