Előfizetői tartalom

Nesze neked, lakástakarék: felpörgeti a sorsolásokat a NOK-os cég

Portfolio
A lakás-takarékpénztárak állami támogatásának megszüntetése előtt egy héttel a Central NOK Zrt. úgy döntött: ezentúl kéthavonta sorsolnak lakást - írja a hvg.hu. Az első szerencsés NOK-os ügyfél hamarosan beköltözik új budapesti lakásába, akit viszont csak 2019 után sorsolnak ki, rosszul jár: a magasabb áfa miatt kisebb nettó értékű lakás lehet az övé.

Török Béla (címlapi képünkön), a cég vezérigazgatója és három (köztük két szerencsés) ügyfél válaszolt a lap kérdéseire:ezentúl nem háromhavonta, hanem kéthavonta tartanak sorsolást, így a 120 fős otthonteremtési közösség résztvevőit gyorsabban pörgetik ki, kialakítottak a kedvezményes lakásáfa kivezetése miatt hasznos (de még korábban eldöntött) NOK Rapid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés