Előfizetői tartalom

Olcsóbbak lettek a biztosítások, akkor most rúgjam fel a régit?

Ha felrúgjuk a régi megtakarítási célú életbiztosításunkat és egy új, "etikus" biztosítást kötünk, nem biztos, hogy annyira jól járunk a váltással, mint azt a jutalék bezsebelésében érdekelt biztosítási ügyök állítja. Megnéztük egy konkrét terméken keresztül, hogy valóban ki tudja-e termelni az új termék a régi visszavásárlásának költségeit és annak is, hogy mennyit kaszál egy ilyen ügyleten az ügynök, a főnökei és a biztosítója. Alábbi példáinkban bemutatjuk, hogy csak a nagyon régen kötött biztosításokat érdemes így újra cserélni, de az ügynökök már egy viszonylag új termék átkötésére is rá akarhatnak beszélni.

Biztosítás 2017 Az új etikus szabályozásról és ennek hatásairól is szó lesz a Portfolio Biztosítás 2017 Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés 2017. január 1-jén élesedett az MNB etikus életbiztosítási koncepciója, amely jelentősen olcsóbbá tette a megtakarítási célú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés