Új vizeken evez az Agárdi: míg három éve díjnyertes whiskyvel állt elő a főzde, most két új párlattal, ginnel és rummal bővült a szortiment. Természetesen továbbra is a pálinka marad a legfontosabb, az idei év jó gyümölcstermése az Agárditól már megszokott magas minőségű párlatokat ígéri - mondja Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde tulajdonosa
2002-ben, a Velencei-tó fővárosában kezdte meg működését Magyarország egyik legismertebb pálinkafőzdéje. Az azóta eltelt másfél évtizedben alapvetően változott meg a pálinkakultúra, és ebben nagy szerepe volt az úttörőnek számító Agárdi Pálinkafőzdének is. Vértes Tibor pálinkafőző mester, a cég alapítója elmondta: egyszer kell igazán jó pálinkát kóstolni ahhoz, hogy szerelembe essen az ember. A gyümölcs íze, az ital zamata az, ami igazi értéket teremt.
Sorra húznak el mellettünk az uniós országok.
Cikkünk folyamatosan frissül.
Nem tétovázott a bíró.
A negyedéves növekedés az egyik legjobb lett a tagállamok rangsorában.
Megszületett a döntés.
Sorra húznak el mellettünk az uniós országok.
Milyen következményekkel járhat a csapok elzárása?
Kilőttek a határidős árak, de meddig lehet a nyugati civilizáció kávéfogyasztási igényeit kielégíteni?