Előfizetői tartalom

320 körül szédeleg a forint, erősödik a dollár az esti Fed-kamatdöntés előtt

Portfolio
Miután tegnap délelőtt egészen a 322-es szintig, kétéves mélypontja közelébe gyengült a forint az euróval szemben, a délutáni erősödésnek köszönhetően a 320-as szint közelében kezdi a mai napot a hazai fizetőeszköz. Közben a dollár kisebb erősödést mutat, amiben az a tegnapi kiszivárgott hír is szerepet játszhat, miszerint fontos változás jön a Fed kamatdöntő üléseivel kapcsolatban. Este jön a Fed kamatdöntés, ahol gyakorlatilag borítékolható a 25 bázispontos kamatemelés, viszont így sem ígérkezik unalmasnak az esemény.

Miután hétfőn megvolt az új kétéves mélypont a forint euróval szembeni árfolyamában, kedden sem tudott tartósan és érdemben elszakadni a hazai fizetőeszköz a 322-es szint közeléből. A tegnap délutáni erősödésnek köszönhetően a 321-es szint közelében kezdi a mai napot a forint.Közben a dollár a tegnapi esti órákban hirtelen erősödni kezdett, amiben fontos szerepe lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés